Tri psića iz Virovitice traže dom: "Isprepadani su i nesigurni, ali željni ljubavi"

Foto: Facebook

U VIROVITIČKO sklonište prije nekoliko dana stigla su tri psića - Otto, Ozzy i Ora. Na Facebook stranici skloništa objavljen je oglas za udomljavanje ova tri slatkiša. 

"Otto, Ozzy i Ora, psi oduzeti iz istog dvorišta - isprepadani, nesigurni, ali željni, željni ljubavi i sigurnosti. Otto i Ozzy imaju 10 mjeseci, a Ora godinu i pol dana. Prošli karantenu i sa zaposlenikom skloništa koji ih je svaki dan obilazio stvorili divan odnos, dali mu svoje povjerenje i toliko su sretni kada ga vide - znači može se. A, on im je dao ono što bi svaki udomitelj trebao - ljubav, sigurnost i nadu", napisali su uz fotografija psića.

"Za one koji ne pregledavaju, kod udomljavanja, stranice skloništa kao da su Pet Shop, već žele udomiti-spasiti-pomoći ovo je pravi trojac bez kormilara, pa, javite se", napominju iz skloništa.

💛 OTTO, OZZY, ORA 🧡 Kako započeti ovaj oglas❓ Mi smo “sklonište”, “sklanjamo” napuštene pse❗️ One ostavljene,...

Objavljuje Virovitičko sklonište volonteriNedjelja, 10. listopada 2021.

Već ranije je virovitičko sklonište napomenulo kako su im kapaciteti krcati. Svi napušteni psi s virovitičkog područja dolaze k njima. 

"Mi smo sklonište, sklanjamo napuštene pse. One ostavljene, maltretirane, oduzete vlasnicima, od umrlih vlasnika čiji nasljednici ne žele psa, sve istraumatizirane duše iz naše okoline, za koje mnogi kažu sva sreća da ste ih sklonili. Je li sreća - ne znam. Znam da ćemo dati sve koliko možemo da im pomognemo", poručuju.

Pročitajte više