Tvrdoglavi pas svađa se s vlasnicom i odbija poslušati njezinu naredbu

Screenshot: Rumble

ČESTO pse uspoređujemo s djecom. Razloga za to je više. Najčešće to govorimo jer su psi ovisni o nama baš kao i djeca. Oni ne mogu jesti bez nas, bez nas ne mogu obavljati nuždu i bez nas im je često dosadno. No osim što su psi slični djeci jer ne mogu biti bez nadzora odrasle osobe, slični su im i po tome što se ponekad ponašaju razmaženo.

Sve je to, naravno, ovisno o ponašanju vlasnika. Neki ljudi svojim psima ne dozvoljavaju takvo ponašanje, a neki su od prvih dana naučeni na popuštanje vlasnika pa ne prate naredbe. Nismo sigurni u koju skupinu spada ovaj pas. Možda je baš poslušan ljubimac koji ima žutu minutu.

No odgovor na to pitanje neće vam biti bitan kada vidite koliko je sladak. Njegova ga vlasnica tjera iz auta za golf, no on glasno daje do znanja da to neće napraviti. Njemu je baš super na tom sjedištu i sigurni smo da je ovo nagovaranje potrajalo. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više