U Americi su pronašli kujicu staru 20 godina pokraj mrtvog vlasnika

Screenshot 1 Day Ranch

IAKO dobivaju svakakve pozive, ovaj poziv im je slomio srce i sve ih iznenadio. Lokalni šerif iz Oklahome je kontaktirao Maeghan Olsen iz 1 Day Ranch centra zbog nesvakidašnje situacije. Dobili su dojavu da se susjed nije pojavio već danima iz kuće, a znali su da je teško bolestan.

Kada su ušli u kuću, ugledali su labradoricu Sam kako sjedi pokraj mrtvog tijela svog vlasnika i ne želi se maknuti. Tada su znali da moraju kontaktirati nekoga tko se bavi sa psima i javili su se osnivačici centra Maeghan Olsen. Kada je ušla u kuću, vidjela je koliko je kujica uzrujana.

Jadna se tresla i dahtala, a Olsen je odmah znala da je ne smije forsirati da se makne. Sjela je pokraj nje, ponudila joj poslastice i objašnjavala joj što se dogodilo kako bi je umirila. Nakon nekog vremena, uspjela joj je staviti vodilicu oko vrata i izvesti je van. Olsen je znala da mora dopustiti kujici da se oprosti od svog vlasnika.

Susjedi su rekli da je vlasnik odbio bolničko liječenje jer je znao da se nema tko brinuti za njegovu ljubimcu koja mu je bila najbolji prijatelj dugi niz godina.

Njegova jedina želja je bio da bude s njom i da je nadživi kako ona ne bi ostala sama, no to se nije dogodilo. Iz kuće su uzeli njenu dekicu koja je još mirisala na vlasnika.

Pretpostavlja se da Sam ima oko 20 godina i čini se prilično dobrog zdravlja. Slabije vidi i čuje, no sve ostalo je za njenu dob jako dobro, ali će svakako obaviti kompletan pregled kada se opusti. Maeghan Olsen ima još jednu želju za Sam, a to je da joj dopuste da bude prisutna sahrani svog vlasnika kako bi mogla odati čast povezanosti koju je imala s njim.

Kujica je odvezena u centar i s obzirom na njenu posebnu priču, Olsen joj je dopustila da bude u njenoj kući kako bi joj olakšala tugovanje i pomogla joj da nastavi dalje.

Kada se kujica malo opustila, glavni cilj je pronaći joj smještaj u kojem će moći ostati do smrti jer iz centra vrlo dobro znaju da u tim godinama Sam nema nikakve šanse da je netko udomi. Kako god da bude, Sam će do kraja svog života biti okružena s ljudima koji će je voljeti, paziti i puno maziti. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više