Udruga Rina hitno treba pomoć za izgradnju utočišta

123rf.com

UDRUGA RINA iz Sesveta krenula je u projekt izgradnje utočišta za pse i mačke s posebnim potrebama. Naime, oni se brinu za životinje koje su slijepe ili slabovidne, hendikepirane, kronično bolesne i teško udomljive.

Ponuđena im je kuća koju bi preuredili u malo utočište za njuške, no Udruga Rina se financira isključivo iz donacija i sami ne mogu pokriti trošak uređenja.

Oni moraju skupiti 30.000 kuna kako bi mogli realizirati projekt. Iako se radi o puno novca, volonteri vjeruju da svatko može odvojiti za jednu kavu kako bi ovu zimu njihovi štićenici mogli dočekati na toplom i adekvatnom mjestu.

Prenosimo njihov apel: "Dragi naši, svaka Vaša podrška u našem radu je zajednički uspjeh. Vjerujemo da ćemo im zajedno napraviti još više i bolje.

Vjerujemo da svi zajedno možemo premostiti male prepreke i napraviti njuškicama toplo utočište kako ne bi proveli i ovu zimu na hladnom - što jako teško pada starijim životinjama, invalidnim i teže pokretnima."

Želite li podržati ''Mini utočište'', možete to učiniti na račun Udruge Rina:

IBAN: HR1324840081104925854 (RBA) 
BIC (SWIFT adresa) je RZBHHR2X 
IBAN: HR8123400091110886421 (PBZ)
BIC (SWIFT adresa) je PBZGHR2X

Adresa Udruge Rina (sjedište): Petra Dumičića 10, 10360 Sesvete 
PayPal: udruga.rina2@gmail.com
Opis plaćanja: DONACIJA za Utočište za njuškice s posebnim potrebama

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više