UZNEMIRUJUĆI PRIZORI Pet odbačenih, teško bolesnih mačića bori se za život, a njihovi spasitelji mole vas za pomoć

Screenshot: Fb/Udruga Devet Života

KADA su nas kontaktirali iz Udruge 9 života, nismo se nadali ovakvim prizorima. Volonterke su na svojoj stranici napisale da im se želudac okrenuo kada su ugledale ove bolesne mace, a to se dogodilo i nama.

Ova je objava potresla mnoge ljude. Po pet malenih beba volonterke su otišle dalje nego inače i odlučile su boriti se za njihove živote. No to ne mogu učiniti same jer se njihova udruga financira isključivo donacijama građana.

Svi do jednog su neuhranjeni i bolesni, a dvoje je u kritičnom stanju. Ako prežive, bit će slijepi, no bit će potrebno puno borbe, brige i njege da ova izmučena bića iz ove priče izađu kao pobjednici.

Njih i mamu volonterke su odvele veterinaru i tamo su dobili sve što su mogli. Volontiranje je predivan, no i jako težak posao, a ove žene zaslužuju svu pomoć kako bi cijeli ovaj horor bio malo manje stresan.

Za njihove spasiteljice sada kreću dani bez spavanja, hranjenje te briga oko beba koje je netko odbacio ne razmišljajući o posljedicama. Ako ste ikada željeli pomoći nevinim i ugroženim životinjama, ovo je vaša prilika. Volonterke Udruge 9 života od srca vas mole za pomoć! 

Podaci za uplatu:

Kunski račun: HR3923400091110475218, poziv na 00 i datum 
PayPal account: 9liveshr@gmail.com
Devizni račun: Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka i pasa "9 života" Osijek Privredna banka Zagreb d.d. Račkoga 6 10 000 Zagreb, IBAN račun HR 3923400091110475218 SWIFT CODE PBZGHR2X

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više