Veterinari spasili život psu, vlasnici trebaju pokriti 170 tisuća kuna troškova

Foto: Facebook

NIKKI POWELL ispričala je da je njen otac Chris šetao njihovog psa Cockapooa, zvanog Cooper, kada se dogodio stravičan incident. 

Drugi pas ga je napao i zakačio mu se za vrat, piše Wales Online. Trebala su četiri muškarca, kaže Niki, da spase Coopera od napada velikog psa.

Cooper Update: Great day!!! Look who’s home!!!! Only for a week but we’ll take that!! He’s successfully been swapped to...

Objavljuje Nikki PowellUtorak, 8. lipnja 2021.

Cooper je toliko bio ozlijeđen da su ga prevezli u veterinarsku ambulantu i bio je podvrgnut hitnoj operaciji. Imao je ozlijeđenu čeljust, teško oštećenje mekog tkiva u ustima, oštetili su mu se mišići i tkiva po cijelom tijelu. Nikki kaže da mu je vrat bio rasparan te da je pas dobio šavove i na leđima i na preponama. 

"Moj otac je bio u takvom stanju šoka da nije mogao voziti pa su susjedi uzeli njegov automobil i odvezli Coopera kod veterinara", kaže Nikki. 

Cooper Update: Not a very good day today for our boy😢We’re really struggling with his pain relief☹️ He hates taking meds...

Objavljuje Nikki PowellČetvrtak, 10. lipnja 2021.

Dok se pas polako oporavlja od teškog napada, Nikki razmišlja kako pokriti veterinarske troškove. Iako ima osiguranje za kućne ljubimce, koje se u Walesu plaća 560 kuna mjesečno, ono ne pokriva sve troškove. Nakon završetka cijelog tretmana račun bi im trebao iznositi, tvrdi Nikki, 20 tisuća funti (oko 170 tisuća kuna). 

Pročitajte više