VIDEO Dirljiv susret psa i vlasnika koji je dugo boravio u bolnici izmamit će vam osmijeh na lice

Screenshot: YouTube

NAŠIM ljubimcima rastanci teško padaju. To možemo zaključiti iz naših svakodnevnih aktivnosti. Osoba koja kući ima ljubimca vrlo dobro zna kako je tužno gleda kada odlazi u dućan na samo nekoliko minuta. Nakon što obavimo kupovinu, na vratima ćemo dobiti doček iz snova.

No što se dogodi kada su vlasnici primorani napustiti svog ljubimca na dulji period? Mnogi ljubimci u tim trenucima duboko pate. Svojim ponašanjem ukazuju nam na to da im neka osoba fali i da im je teško. Ovaj je čovjek proveo dug period u bolnici.

Njegovi ukućani izjavili su kako je njihov ljubimac baš patio. No kada je došao trenutak njihova ponovnog susreta, psić je bio zbunjen. Nije ga prepoznao i lajao je sve dok mu se nije približio.

No kada mu se približio, skočio mu je u naručje i obasuo ga pusicama. Ovakvi trenuci vrlo su dirljivi i za vlasnike i za ljubimce. Nadamo se da vi svoje ljubimce ne morate često napuštati.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više