VIDEO Djeca i psi odrastaju zajedno! Prekrasno i korisno za sve!

Screenshoot:YouTube

DJECA koja odrastaju sa psima uče mnogo od svojih ljubimaca. Možda se nekome to ne čini tako, ali nakon što pogledate ovaj video razumjet ćete na što smo mislili. Koliko puta ste vidjeli dijete kako se od srca i iskreno smije dok gleda svog psa kako se igra? Koliko puta ste vidjeli kako dijete i pas spavaju zajedno, čuvaju jedno drugo? Dijete sa psom dobiva jedan novi svijet oko sebe, novog prijatelja za igranje u parku, partnera za odmor i prijatelja koji ga nasmijava i čuva.

Djeca uz pse mogu naučiti puzati, a ako imaju većeg psa, sigurno smo da će i brže prohodati. Uz psa uvijek uz sebe imaju prijatelja koji je tu za njih, u dobru i u zlu. Ako još uvijek nemate nekog pesonju, vrijeme je da razmislite o tome. Uz sve navedeno, dijete će se naučiti i odgovornosti i, ono najvažnije, kako se ponašati sa životinjama. Prije nego što odaberete pesonju, informirajte se o karakteru i razmislite kakav pas bi bio kompatibilan s vašim stilom života i uživajte!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više