Video haskija koji drami jer je šetnja završila prije nego je htio nasmijava tisuće

Screenshot: TikTok

SIBIRSKI haskiji poznati su po ljepoti, tvrdoglavosti, ali i kao vrlo dramatični psi koji će lajati i zavijati kako bi pokazali svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo. Tako je bilo i sa sibirskim haskijem Kodom koji je dramatično zavijao dok ga je njegov vlasnik nosio prema kući.

Sve je snimila Kishanna, vlasnica Kode, koja je smiješan video podijelila na TikToku. Video je ubrzo postao viralan s 2.7 milijuna pregleda. Snimka prikazuje vlasnika koji Kodu nosi prema kući, a sve što se čuje je nezadovoljan Koda koji se dramatično glasa. Mnoge je ovaj video nasmijao, a svoje su mišljenje podijelili u komentarima. 

"Nisam susrela nijednog haskija koji nije bio pretjerano dramatičan", "Olakšanje je znati da nijedina nisam koja vodi ovakve bitke sa svojim haskijem", "Odlično mi je kako nije u bolovima ili tako nečemu, samo je nezadovoljan i odlučio je vrištati", "Mogla bih cijeli dan gledati ovakve videozapise s haskijima, ali nikada ih ne bih mogla imati za ljubimce", samo su neki od komentara.

@kishannatrower He wasnt done his walk! #foryou #huskiesoftiktok #huskylife #sharethis #huskytalking #fypシ゚viral ♬ original sound - Kiishanna<3

Pročitajte više