VIDEO Hrabra biciklistica napravila je nešto nevjerojatno kako bi spasila psa koji je jurcao cestom

Screenshot: YouTube

OVOG je psića vrlo malo dijelilo od ozljede ili smrti. Malac je pobjegao svom vlasniku, a preplašen i zbunjen nije znao što mu je činiti pa je trčao prometnom cestom. Jedna je biciklistica to uočila i nije mogla okrenuti glavu. Odlučila ga je pratiti i gurala se među automobile te im pokušavala dati do znanja da uspore kako ne bi ozlijedili psa. Neki su zbog toga usporili i pustili je da ga pokuša spasiti.

Pratila ga je i "izgurala" do pločnika, a onda je govorila pješacima da ga zaustave. To se nije dogodilo odmah jer je psić bio poprilično brz, no ona nije odustajala. Cijela je ova potjera bila opasna i za psa i za ženu. Mogli su doživjeti prometnu nezgodu i nastradati, no žena je unatoč tomu riskirala vlastiti život. Malac je na kraju uhvaćen i vraćen svom vlasniku, a cijelu tu napetu i opasnu potjeru možete pogledati u videu koji slijedi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više