VIDEO Jazavčar Doxie Din svojim pogledom dobiva sve što želi

Screenshot Facebook

PAS Doxie Din jako dobro zna kako će od svojih ljudi dobiti sve što želi. Ujutro mu njegova vlasnica da doručak i na posudu s hranom zalijepi papirić na kojem piše da je doručkovao, no pas ga odmah skine.

Kada ustane njegov vlasnik, on mirno sjedi pokraj zdjelice i uputi mu pogled pun iščekivanja kojem nitko ne može odoljeti. Naravno, Doxie Din dobije još jedan doručak pa bude sretan.

Kada želi leći u fotelju, on donese svom vlasniku igračku, uputi mu pogled i veselo mahne repom kako bi mu dao do znanja da se želi igrati. No čim njegov vlasnik baci igračku, on stoji kao ukopan i ne prestaje gledati u njega.

Zbunjen nije siguran što on želi pa se digne i ode po igračku, a ovaj pametan pas se odmah uvali u fotelju, spreman za odmor.

Naravno, i u ovoj je situaciji njegov pogled neodoljiv pa njegov vlasnik nema izbora nego ga pustiti da se odmara. Morate priznati da je Doxie Din jako snalažljiv. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više