Video koji popravlja dan: Umorno štene zadrijemalo u naručju vlasnika

Screenshot: YouTube

SVI KOJI su vodili psa veterinaru dobro znaju da će njihov ljubimac negdje na pola puta shvatiti da ga vodite na najgore mjesto na svijetu. Njihovi susreti s veterinarima i veterinarskim stanicama nisu lijepi.

Sićušne maze ili veliki divovi? Sasvim je svejedno jer kada su u pitanju veterinari, oni dijele isto mišljenje - jednostavno ih ne mogu podnijeti. Dakle, nije bitno koliko je ljubimac velik ili malen niti o kojoj se pasmini ili godištu radi.

Bitno je samo jedno - izbjeći taj susret. Većina pasa pobjegne od svojih vlasnika kada shvati da ide veterinaru, neki se prave mrtvi, a neki ne žele izaći iz auta.

Ne znamo kakvo je ovo štene kada su u pitanju odlasci kod veterinara, ali znamo da ga je taj posjet užasno umorio. No dobio je zasluženu nagradu i svojim slatkim drijemežom raznježio tisuće ljudi. Dopustite da i vama uljepša dan. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više