VIDEO Nije prestajao lajati sve dok njegov vlasnik nije odlučio krenuti za njim

Screenshot

ŠTO biste vi učinili da vaš pas ne prestaje lajati i očajnički vam pokušava privući pozornost, a ne znate razlog? Mali jazavčar Razor protagonist je ove tople priče. Ispao je pravi heroj i što je još važnije - pravi prijatelj. Da, i životinje imaju prijatelje, a ova priča je dokaz.

Bernardinka Jazzy pobjegla je od kuće, a Razor je bio vidno uznemiren zbog toga. Svaki dan ni njega nije bilo nekoliko sati, a ispostavilo se da radi nešto zaista čudno.

Naime, on je tražio Jazzy. Kada ju je naposljetku i našao, ona je bila u blatnoj lokvi iz koje nije mogla sama izaći. Trebala je pomoć, a Razor ju nije mogao sam izvući.

Vlasniku je to jasno dao do znanja - nije mu dao na posao sve dok ga ovaj nije odlučio slijediti. Našli su Jazzy i pozvali susjede kako bi im pomogli izvući psa iz blatne nevolje. Budući da je Jazzy bernardinka, to nije bio nimalo lak posao.

Vatrogasci su koristili posebne alatke kako bi došli do nje i izvukli je bez posljedica. Razorov herojski čin nije prošao neopaženo. Sada je glavna faca u gradu te je dobio i certifikat i medalju za posebno djelo.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više