VIDEO Njihovo se ljetovanje pretvorilo u misiju kojoj se nikako nisu nadali

Screenshot: YouTube

DJEVOJKA i mladić otišli su na ljetovanje u Dominikansku Republiku. Tamo odlaze jednom godišnje i mislili su kako će ovo biti još samo jedan odmor u nizu. No, već prvog dana upoznali su Rumbu, preslatkog lutalicu koji je živio na plaži. Kada su mu donijeli hrenovke kako bi ga nahranili, on je napravio nešto što ih je jako rastužilo. Zakopao je sve hrenovke u pijesak iako je bio gladan. Napravio je to kako bi sačuvao hranu u slučaju da je ne  pronađe kasnije.

Teško je biti lutalica, teško je svakoga dana pronalaziti hranu i pitku vodu i ovi su ljudi to dobro znali. Odlučili su ga povesti sa sobom u New York, a onda se jednu večer dogodilo nešto što ih je dodatno zaposlilo. Na plaži su pronašli Rumbu s malenim psićem i znali su da moraju povesti i njega. Pronašli su djevojku koja se bavila spašavanjem pasa i prepustili joj ova dva malca u ruke.

Dva tjedna nakon što su se vratili u New York, javili su im da mogu otići na aerodrom po svoje ljubimce. Mlađem su psu pronašli stalan dom, a od Rumbe se jednostavno nisu mogli razdvojiti. Djevojka kaže kako je pas Rumba najbolja stvar koja joj se dogodila u životu te da ga je morala udomiti iako su doma imali već dva psa. Rumba se vrlo brzo uklopio u ekipu i postao je ravnopravni član ove divne obitelji. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više