VIDEO Ova obitelj je udomila preko 180 pasa

Screenshoot: Facebook

OBITELJ dvoje odraslih ljudi i malene curice odlučila je pomagati psima i tako ispuniti dušu i srce. Dosad su bili privremeni udomitelji preko 180 pasa, od kojih ih je puno bilo sa psihičkim i fizičkim problemima.

Dosta pasa bilo je "ugašeno" - psi koji su ugašeni su oni koji su ostavljeni, napušteni, zanemareni, oni koji preživljavaju dane bez imalo sreće i veselja i koji su emotivno prazni. S takvim psima potrebno je raditi, ali uspjeh koji dolazi je neopisiva sreća.

Kada imate psa koji je povučen u sebe i kada uspijete izvući iz njega ono zaigrano veselo pseto - vjerujte nam, veće sreće nema. Ova obitelj brine se za puno pasa, a najveći pomagač im je i njihova malena kći koja nije zapravo nije svjesna da svojim ponašanjem odgaja pse da budu socijalizirani, veseli, pristupačni i da znaju kako to izgleda kada su voljeni.

Postanite privremeni udomitelj i pomozite nekoj sirotoj napuštenoj duši da osjeti sreću do pronalaska obitelji i doma.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više