VIDEO Ovaj čovjek spašava ptice od lovaca na nevjerojatan način

Screenshot: YouTube

PRIJE dvadeset i sedam godina ovaj čovjek započeo je svoj "hobi" koji će oduševiti mnoge. On svake godine pomaže guskama da sretno dođu od Švedske do Njemačke. Zbog čega je ovo uopće potrebno, pitat će se mnogi. Potrebno je zbog toga što su guske na meti mnogih lovaca i zbog toga što bi mnoge od njih izgubile svoj život.

Ovaj se čovjek brine da ne dođe do toga. Svake im godine pokazuje različite sigurne rute, a onda odrasle guske taj podatak prenose svojim mladima. Divno je vidjeti da postoje ljudi koji ovoliko vole životinje i kojima je stalo do njihovih života.

Cilj ovog divnog gospodina je - letjeti s pet stotina ptica. Kako bi ostvario svoj san - on vozi turiste i druge ljude željne avanture te na taj način skuplja novac koji će iskoristiti za ostvarivanje svog cilja. Nadamo se da će se njegov san vrlo brzo ispuniti te da će pet stotina ptica sretno doletjeti svojim domovima. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više