VIDEO Ovaj pas ima najviše strpljenja na svijetu i oduševio je sve oko sebe

Screenshot

OSHIE je pas koji je iz puno razloga osvojio titulu psa s najviše strpljenja. On je opsjednut svojim vlasnikom i kada je on prvi put od kuće otišao na dulje, nije ga bilo tri mjeseca. Kada se vratio, nitko nije bio sretniji od Oshieja.

Od tada nadalje sve su radili zajedno. No njegov čovjek je i dalje odlazio u kamp, ali je Oshie znao da će se uvijek vratiti. Za vrijeme dok ga nije bilo, njegova vlasnica i Oshie su se povezali još više, a ona je vidjela koliko je ova njuška strpljiva i koliko dugo može čekati.

Počela mu je ostavljati poslastice ispred njega s naredbom "ostavi" i on bi strpljivo čekao dok nije dobio dozvolu da uzme. To je dalo Sari ideju te je odlučila naslagati hrpu poslastica na Oshieja i poslati snimku suprugu kako bi ga malo nasmijala i podsjetila da ga vole i čekaju kod kuće.

Dok mu je stavljala silne poslastice po glavi, nogama i njušci, priznala je da se ona više namučila to postaviti nego što je Oshieju bilo teško čekati. Njen suprug se konačno stacionirao u Japanu i obitelj se preselila i konačno su opet mogli biti svi zajedno. Oshieja njegovi ljudi obožavaju i doslovno rade sve s njim, a on im uzvraća bezuvjetnom ljubavi i odanosti.

To se zove pravi prijatelj. Zajedno su prošli puno zabavnih avantura, a Oshie im neizmjerno vjeruje i vjerno ih prati u svim aktivnostima. Oshie čeka samo još jedno, da dobije i psećeg prijatelja! Njegova obitelj je odlučila udomiti štene, njemačku ovčarku Nimbus s kojom je Oshie odmah postao super prijatelj.

Oshie ju je naučio svemu što misli da je potrebno da njegova sestra zna. Njihova obitelj je izjavila da je "jedina stvar koja je bolja od imati jednog psa - imati dva psa".

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više