VIDEO Ovaj pas nakon 7 godina na lancu konačno zna što je ljubav

Screenshot: The Dodo

WILLIE je pit bul kojemu je prvih 7 godina života bilo sve samo ne lijepo i onako kako to pas zaslužuje. 7 godina bio je na lancu, korišten je za borbe pasa, pun ožiljaka i straha, no i dalje vjeruje ljudima.

Kada je spašen iz pakla, njegova privremena udomiteljica morala je potpisati ugovor da ga neće voditi blizu drugih pasa jer je on etiketiran kao opasan pas. No, Willie je dokazao da je sve samo ne opasan i agresivan.

On obožava ljude i djecu, obožava štence, pokazao je da ima veliko srce i da se može brzo naučiti biti dobar pas, a njegova privremena udomiteljica je to prepoznala i odlučila ga je udomiti zauvijek.

Ovaj pas sada uživa u svakom trenu svog života i nadoknađuje izgubljenih 7 godina. Uživa u igri i maženju, a najviše od svega se voli izležavati na krevetu.

Vjerujemo da vam njegov osmijeh govori koliko je sretan. Bravo za njegovu udomiteljicu koja nije odustala od njega i pružila mu ljubav i dom.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više