VIDEO Ovaj pas se smije na zaista poseban način

Screenshot Facebook

RAY je pit bul koji je uistinu poseban zahvaljujući svom osmijehu koji sve obara s nogu. Christian koji ga je udomio, prvo je htio kupiti psa, ali su mu sugerirali da ode do lokalnog skloništa i radije udomi ljubimca.

Ray je imao samo 6 mjeseci kada ga je netko izbacio ispred veterinarske klinike i tako je završio u skloništu. Bio je vrlo sramežljiv, a kako bi ga izvukla van iz kaveza, volonterka mu je ponudila malo piletine.

Kada je osjetio miris, Ray je odmah počeo veselo mahati repom i pokazao je svoj poseban osmijeh. Ray se smije čitavom svojom glavom, pokazuje zube, namršti se! Netko bi pomislio da je ljut, no on je uistinu sretan pas.

I to je bilo to, Christian je znao da je to pas kojeg želi udomiti i spasiti ga. Ubrzo je shvatio koliko su ovo divni psi i počeo je volontirati u skloništu.

Kako se do tada nikada nije bavio spašavanjem, bio je šokiran količinom napuštenih pasa, posebno pit bulova, i naravno da ih je htio sve udomiti. Tko i ne bi kada su tako slatki i posebni. No, nažalost, ne može ih sve udomiti, ali im želi pomoći.

Christian se profesionalno bavi fotografijom i odlučio je kad god ima vremena otići u sklonište i fotografirati pse jer dobra fotka povećava šansu psima da pronađu dom. Ray i Christian uživaju u svakom danu i mi im želimo puno sreće.

Drago nam je da i kod nas postoji skupina ljudi koja fotografira životinje iz raznih udruga i skloništa i ovim putem vas pozivaju da im se priključite u njihovoj kampanji Foto njuške, a sve informacije možete dobiti na njihovoj Facebook stranici Helping animals.

Ako ne možete udomiti životinju, uvijek postoje drugi načini na koje im možete pomoći. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više