Priključite se kampanji Foto Njuške i pomozite napuštenim životinjama

Priključite se kampanji Foto Njuške i pomozite napuštenim životinjama
Volonteri

FOTO Njuške je kampanja koju su pokrenuli volonteri organizacije Helping Animals, a cilj je besplatno pofotkati životinje koje traže dom. Dobra fotka puno znači i većina udruga i zaštitara će reći da ona donosi pola udomljenja.

Foto njuškama se mogu javiti svi koji se bave spašavanjem životinja i dogovoriti termine za besplatno fotkanje. Fotografi iz ove kampanje za sada pokrivaju područja Zagreba i okolice, Karlovca, Siska, Osijeka, Slavonskog Broda, Požege, Varaždina, Čakovca i Šibenika, a nadaju se da će se kampanji priključiti i drugi fotografi iz cijele Hrvatske.

Glavni moto Helping Animals je Zajedno smo jači, što se i u vrlo kratkom roku pokazalo istinito. U samo nekoliko dana od pokretanja kampanje priključilo im se desetak fotografa i javili su se mnogi zaštitari kojima je potrebno fotkanje životinja koje traže dom.

Ova mala skupina ljudi poziva sve da se uključe na bilo koji način, jer je svaka pomoć dobrodošla. Hoćete li se priključiti i fotkati, podijeliti slike ili preporučiti nekome da se javi, ovisi o vama.

Napuštenih životinja ima puno i ovo je jedno malo dobro djelo koje može značiti puno. Sve informacije možete dobiti na Facebook stranici Helping Animals ili na email adresi helping.any.animals@gmail.com

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara