VIDEO Ovaj rakun ima oštećenje mozga, ali ova divna žena ne odustaje od njega

Screenshoot: Facebook

KAKO bi mogla spasiti i pomagati ovom malom rakunu, Dorothy je prodala sve što je imala. Preuzela je brigu za Troupera nakon što je životinjica dobila udarac golf palicom. U Sjevernoj Karolini zabranjeno je liječenje divljih životinja i po njihovom zakonu Trouper je trebao biti uspavan.

U tom trenutku, Dorothy je imala izbor ili da rakuna pusti u divljinu, ili da ga uspava, no ona je znala da Trouper ne bi preživio u divljini slijep i s oštećenjem mozga, a nije ga željela ni dati uspavati. Napravila je nešto što bi malo tko napravio, prodala je sve što ima i preselila se s njim na Floridu gdje zakon dopušta liječenje divljih životinja.

Svoj život posvetila je u potpunosti Truoperu. Svaki dan ga hrani, vježba s njim, kupa ga, maze se i igraju. Naučila ga je da ponovno hoda i pliva. Uz sav ovaj neprocjenjivi trud, Trouper je postao ambasador životinja i zajedno s Dorothy educira odrasle i djecu kako je uvijek potrebno poštovati divlje životinje i biti dobar prema njima.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više