VIDEO Ovaj se pas boji najčudnijih stvari, no obožava vožnju helikopterom

Screenshot: YouTube

BULLDOG Bentley vrlo je poseban psić. On se boji gotovo svega. Kablovi u domu najveći su mu neprijatelji. Nekada se boji kuteva u određenim prostorijama. Nekada su to sjajni podovi od kojih bježi kako god zna i sklanja se na tepih koji mu predstavlja spas. Kada naiđe na nešto što ga straši, on se počne okretati i hodati unatrag. Mnogim je ljudima to čudno i smiješno.

No on obožava nešto čega bi se plašili i mnogi ljudi. Lud je za vožnjama helikopterom. U avanture helikopterom vodi ga dečko njegove vlasnice, koji se jako začudio kada ga je upoznao. Pitao je svoju djevojku što to njezin pas radi, a on je samo liječio svoj strah hodanjem unatrag. Jednog ga je dana njegov novi prijatelj poveo u vožnju helikopterom.

Isprva se bojao voziti ga visoko pa je samo kružio na pisti, a kada je shvatio da ga to opušta, shvatio je da mogu poći u visine. I bio je u pravu, Bentley doista uživa u vožnji helikopterom i promatranju svijeta i prirode iz ptičje perspektive. Moramo vam priznati da nikada nismo vidjeli ovakvog pesonju, a njegove strahove, navike i ljubavi možete pogledati u videu koji slijedi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više