VIDEO Ovi divovski psi najbolje su dadilje na svijetu

Screenshot: YouTube

Screenshot: YouTube

Newfoundlandski psi poznati su po svojoj staloženosti i smirenosti. Vrlo su poslušni, odani te privrženi vlasniku. Veliki su ljubitelji djece. Kada je pas još mlad, zna se dogoditi da zbog njihove razigranosti i veličine slučajno sruše djecu (ponekad i odrasle), no to se sve događa u igri.

Ova dva velika psa obožavaju svoje malene vlasnike. Svaki od njih teži više od sedamdeset kilograma i možemo ih slobodno nazvati divovima. No, ovi su divovi nježni i vrlo pažljivi kada su u pitanju djeca. Oni svojim vlasnicima pomažu u odgoju poput pravih dadilja. Pomažu im kod uobičajenih stvari - igranja, spavanja, klope i šetnje.

No, ono što rade najbolje je voljenje. Ovi nježni divovi prepuni su ljubavi. Oni svojim klincima pokazuju kako voljeti bezuvjetno. Uče ih pravim vrijednostima - kako biti obazriv, kako steći radne navike te kako voljeti na pravi način. Mnogi su znanstvenici potvrdili da je odrastanje s ljubimcima dobra stvar i mi se slažemo s njima. Djeca i životinje predivan su spoj!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više