VIDEO Ovi su psi trebali biti uspavani, no došli su u dobre ruke i doživjeli predivnu transformaciju

Screenshot: YouTube

DOKTOR John Sessa direktor je azila Vanderpump koji se bavi udomljavanjem pasa koje nitko ne želi. Njihov je cilj prikupiti što više pasa koji su u vrlo lošem stanju i promijeniti im život u potpunosti. Njihovi redovni "gosti" su psi koji su napušteni od vlasnika, bolesni i slabi psi te oni koji su se našli na listi za uspavljivanje. Upravo takvu priču imaju i dva psića iz videa. Prvog je vlasnik ostavio u azilu te ga dao uspavati.

Nakon godina provedenih u zajedničkom domu, njegov se vlasnik odlučio za ovaj užasan čin. No, Vanderpump ekipa pronašla ga je na vrijeme i odlučila mu pomoći. Drugog je psića vlasnik izbacio iz auta i ostavio na ulici, no došao je u prave ruke i doživio pravu preobrazbu. Svaki psić koji završi u njihovom azilu najprije dobije pregled i toplu kupku, a zatim ga, ako je to potrebno, liječe. U videu koji slijedi možete vidjeti kako cijeli taj tretman izgleda. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više