VIDEO Ovog psa je netko ostavio u vreći za smeće usred šume, no ipak je imao sreće

Screenshoot: Facebook

PSA je neki nečovjek ostavio usred šume, no nije bilo dovoljno da ga samo ostavi, nego ga je i zavezao u vreću za smeće. Siroto pseto odustalo je od borbe za životom, no u pravi trenutak  pronašli su ga dobri ljudi. Odmah su ga odveli veterinaru i pružena mu je medicinska pomoć.

On ih je sve gledao s tugom u očima, ali i sa zahvalnošću. Kao da je znao da ipak neće umrijeti sam, u šumi u mraku i dopustio im je da mu rade sve što treba. Pesonja se polako počeo oporavljati, čak je i prohodao. Nitko ne zna koliko je dana proveo sam u šumi, ali svi dobro znaju koliko vjere ima u ljude nakon svega.

Pronašli su mu divan privremeni smještaj gdje ima nove pseće prijatelje, a pronašao je i novu ljubav. Jedna kujica ga prati u stopu i ne da mu mira. On to sve dobro podnosi, čak i maše repićem. Nadamo se da će ova njuška nakon svega što je prošao pronaći dom kakav zaslužuje i brzo zaboraviti sve loše što mu se desilo.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više