Video planinskog psa kako se igra u snijegu postao hit: "Šest sati nije ušla u kuću"

Screenshot: TikTok

BERNSKI planinski pas pod imenom Ivy iz SAD-a prava je zvijezda na društvenoj mreži TikTok, gdje ga prati skoro pola milijuna korisnika, a njegovi su videozapisi prikupili više od 16 milijuna lajkova. Nedavno je jedna snimka postala viralna kad su vlasnici snimili koliko Ivy obožava snijeg.

U jednoj od nedavnih objava, prikazali su kako pas uživa u igri na snijegu i ne želi ući u kuću čak ni na spavanje. "Vani je već punih šest sati. Morali smo joj čak i večeru iznijeti ispred kuće. A ovako odbija ući", napisali su i prikazali Ivy kako namjesti smiješnu pozu kojom pokazuje da ostaje vani.

@ivytheberner Replying to @jcalkins hopefully this answers your question 😂 #bernesemountaindog #snow #dog ♬ Elf - Main Theme - Geek Music

Ivy je oduševila ljude na TikToku koji su joj ostavili skoro 30 tisuća komentara ispod objave. "Ona je u fazonu: 'Za ovo sam stvorena'", "Pa zove te da se igraš s njom", "Definitivno najbolje pasmine pasa. Imao sam tri takva", "Kako je sretna", samo su neki od komentara.

Pročitajte više