VIDEO Preplašena kujica nije vjerovala nikome, a sada konačno voli ljude

Screenshot: YouTube

OVA kujica već godinu dana živjela je na istom mjestu. Stvari su se malo promijenile kada je na svijet donijela preslatke psiće. Život na ulici nije lak i morala ih je štititi kako god je znala. Jedna žena dobila je dojavu o ovom slučaju i otišla je spasiti kujicu i njezine bebe. Nije joj nitko pomogao i u nekim je trenucima bilo pomalo strašno. Svi koji su joj se pokušali približiti nisu to uspjeli.

No ova žena nije htjela odustati. Prvo ju je namamila hranom, a dok je jela, na sigurno je odnijela njezine bebe. Nakon toga, na red je došla kujica, ali to je bilo puno teže nego što je ova žena mislila da će biti. Najprije ju je pokušala namamiti u auto, no taj plan nije uspio. Nakon toga, postavili su "zamku" koja je upalila tek nakon nekog vremena. Iako je bilo jako teško, kujicu i njezine bebe odvela je na sigurno.

Vrlo je brzo pronašla stalan dom gotovo svim štencima. Jedno je štene bilo malo teže udomiti jer se nikako nije moglo socijalizirati. Jedine osobe s kojima se povezalo bili su volonteri azila. Jedan do njih odlučio ga je odnijeti kući i tako je spasio stvar. Jedino je još kujica bez doma, no nadamo se da će ona svoju novu obitelji pronaći vrlo brzo.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više