VIDEO Spasili su kujicu i njenih osam beba. Tri mjeseca je bježala od ljudi

Screenshot

VOLONTERI iz organizacije Hope for Paws su se još jednom našli u akciji spašavanja psa koji već dulje bježi od ljudi. Prema pričama, ova draga kujica se skrivala tri mjeseca, a onda su otkrili i zašto.

Ona je imala osam malih beba za koje se morala brinuti da nisu gladni i da su na sigurnom. Spasioci su je pronašli u grmlju dok je vani jako padala kiša.

Bili su strpljivi kako bi kujica stekla povjerenje u njih, a onda su prvo uzimali bebe kako bi ih čim prije smjestili na suho i toplo. Znatiželjna i zabrinuta mama je sve promatrala, a na kraju je i ona izašla.

Kada je shvatila da joj bebe neće nitko uzeti i da joj žele pomoći, kujica se brzo opustila i pokazala koliko je dobra i draga.

Ovakva spašavanja su prekrasna, no i dokaz su koliko još uvijek ima ljudi koji su se spremni žrtvovati kako bi pomogli životinjama u nevolji. Uistinu prekrasno. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više