VIDEO Udomili su psa koji je slijep i gluh, no nisu se nadali da će biti ovakav

Screenshot: YouTube

OVAJ mladi par odlučio se na divan potez. Udomili su vrlo posebnog psa imena Arlo. Arlo je gluh i slijep od rođenja. Njegov ga prijašnji vlasnik nije htio i završio je u azilu. Kada su se njegovi novi vlasnici odlučili za udomljavanje psa, nisu ni slutili tko će ušetati u njihov dom. Djevojka je ugledala Arlovu fotografiju na internetu i odmah se zaljubila. Vrlo je brzo doznala da je slijep i gluh, no to nije promijenilo njihovo mišljenje.

Odlučili su mu pružiti dom, ljubav i najljepši mogući život. Mislili su da će pas koji je gluh i slijep biti puno mirniji, no prevarili su se. Arlo se pokazao kao vrlo hiperaktivan psić. Na početku je imao strah od vanjskog svijeta, no vrlo se brzo oslobodio. Ni stepenice mu više nisu prepreke. Naučio je spuštati se i penjati potpuno sam. Najviše su problema imali kod šetnji. Za Arla je hodanje u jednoj liniji značilo da će vrlo brzo naići na prepreku pa se bojao.

No brzo je shvatio da ga njegovi vlasnici vode i da se ne može sudariti ni s čim. Nakon nekog vremena njegovi su vlasnici odlučili udomiti još jednog gluhog psića - kujicu u koju se Arlo zaljubio. Njegova omiljena aktivnost (spavanje) postala mu je još draža. Sada sve rade udvoje i ne razdvajaju se jedno od drugog. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više