VIDEO Znatiželjni pesonja zaglavio se u otvoru od ventilacije i bilo ga je nemoguće izvući

Screenshot: YouTube

PSI SU vrlo znatiželjne životinje. Njihova znatiželja i dar za upadanje u nezgode poveća se čim ostanu sami, pa barem to bio samo trenutak. Ovom je pesonji bilo jako dosadno. Njegove su vlasnice otišle na posao, a njega i njegovog brata ostavile su kući.

Nedavno su se uselile u novu kuću i još uvijek nisu podigle ogradu u dvorištu, a s obzirom na to da ih ne žele držati na lancu, ostavljaju ih u vešeraju. No jednoga dana stvari su pošle po krivu. Jednom je psu bilo jako dosadno i htio je vidjeti može li se provući kroz otvor od ventilacije, ne shvaćajući da je premali za to.

Nekoliko je sati bio zaglavljen, a kada je vlasnica konačno došla kući, začula je tužno zapomaganje i lajanje psa koji je bio bespomoćan. Prvo je uzela odvijač i maknula plastični dio otvora, no to se pokazalo kao loša ideja.

Pas je i dalje bio zaglavljen. Nije znala što da radi i obratila se za pomoć na nekoliko strana. Majka joj je rekla da psića namaže uljem te da ga pokuša izvući.

Ni to nije imalo pozitivan ishod, a nakon što je otišla nazvati svoju partnericu kako bi joj rekla loše vijesti, njezin se psić ipak izvukao sam. Ulje je ipak bilo od pomoći, a sigurni smo da je ovaj čupavac naučio lekciju te da više nikada neće gurati njušku gdje joj nije mjesto. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više