Vjerovali su da je njihova ljubimica zauvijek izgubljena, no onda se desilo čudo

Screenshot

TRENUTAK kada su shvatili da je njihova ljubimica nestala, bio je jedan od najtežih u njihovim životima. Ova obitelj je bila jako vezana uz svoju kujicu Lolu. Prije godinu dana nestala je, a unatoč brojnim pokušajima nisu je uspjeli pronaći.

No jednog dana sve se promijenilo. Vlasnici ove prekrasne kujice imali su sreće jer je bila čipirana. Osobe koje su je pronašli poduzele su sve što su mogle kako bi mogle kontaktirati vlasnike i reći im radosnu vijest.

Ubrzo nakon toga, mama je autom otišla po nju te kasnije iznenadila djecu kad se u dvorištu odjednom pojavila zajedno s Lolom. Kujica je iskočila iz auta i odmah počela trčati oko kuće, a djeca koja su bila jako vezana uz nju, spontano su počela plakati od sreće. 

Vidjelo se da je i Loli bilo drago što se vratila svojim vlasnicima. Čim je ušla u kuću, bacila se na pod, legla na leđa i čekala da je svi maze.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više