Vlasnica jela nevidljivu hranu pred psima, njihove reakcije na to su urnebesne

Screenshot: Facebook

AKO imate kućnog ljubimca, onda vam je zasigurno dobro poznata njihova olimpijska disciplina. To je, naravno, žicanje - disciplina u kojoj su vaši psi i mačke najbolji na svijetu. Kada bi doista postojalo natjecanje u ovoj disciplini, psi bi definitivno bili u prednosti pred mačkama. One imaju malo drugačiju taktiku, a psi su ti koji uporno stoje ispred svojih vlasnika i molećivim očima govore: "Daj i meni malo, nemoj biti škrtica."

Čudna stvar je što su ljubimci uvijek gladni. I kada večeraju pet minuta prije nas, oni će se stvoriti pred stolom i žicati zalogaje. Ako hrana koju vlasnik u tom trenutku jede nije na popisu zabranjenih stvari za pse ili mačke, vjerujemo da će je on ponekad podijeliti sa svojim ljubimcem.

U videu koji slijedi prikazan je fenomen za koji još niste čuli - žicanje nevidljive hrane. Vlasnica je odlučila pred psima glumiti da jede kako bi snimila njihove reakcije. Mislimo da je svaka riječ ovdje suvišna jer su njihove reakcije jednostavno neprocjenjive. Samo ćemo napisati da su u jednom trenutku ovi gladni psi čak polizali tanjur ne bi li dobili dio svog nevidljivog obroka. Genijalno!

Pročitajte više