Vlasnik posjeda upucao psa koji je pokušao pobjeći iz napuštene kuće u kojoj je patio

Foto: Facebook / Lucky The Pitbull

IAKO se zove Lucky, ovaj pit bull i nije imao previše sreće u životu. Prije nego što je upucan u lice, Lucky je živio u jednoj hladnoj, napuštenoj kući u kojoj nikad nije imao dovoljno hrane. Kako bi se oslobodio, pas je izgrizao vrata dviju soba te je razbio jedan prozor, nakon čega je konačno bio na slobodi. No u tom trenutku je horor tek počeo.

Vlasnik posjeda upucao je Luckyja u lice kada je pokušao pobjeći. Jedan metak mu je pogodio nogu te slomio kost, a drugi ga je pogodio u njušku na kojoj je napravio veliku ranu koja ja uzrokovala obilno krvarenje.

Na svu sreću, Lucky je ubrzo nakon toga završio u veterinarskoj bolnici u kojoj je odmah dobio potrebnu pomoć. Jedna obitelj ga je čak odlučila udomiti te mu na taj način olakšati oporavak.

Dobra vijest je ta da pas nije imao nikakve teže ozljede pa se zbog toga dosta brzo oporavljao. Obitelj koja ga je udomila bila je oduševljena njegovim napretkom, a primijetili su i da obožava plivanje. Ponekad im zbog toga treba malo više vremena da ga vrate u kuću.

Kako bi ga dodatno zaštitili, našli su mu i zaštitnu jaknu koja mu pomaže u plivanju.

Pročitajte više