Još nitko nije poslao upit za preslatku Mašu, pomozimo da se to promijeni

Foto: Facebook/Sigurna kućica

MALENA Maša štićenica je Udruge Sigurna kućica iz Velike Gorice i traži dom. Ona i njezina braća i sestre od samog početka nisu imali lak život, ali su sada na sigurnom u skloništu i traže svoje savršene obitelji. Pogledajte što su za ovu preslatku mladu kujicu napisali iz Udruge.

"Dobro jutro i od male Maše. Ona, srećom, ne zna da joj već nekoliko objava nije donijelo ni jedan upit i da je sklonište i dalje mjesto na kojem je dobrodošla, baš kao i njena braća i sestrice. Predivna je, mama joj je savršena karakterno i jako je dobra mama, ali Maša mora naći svoje ljude i svoj dom jer je odrastanje u skloništu tužna sudbina bez sretne budućnosti. 

Bi li tko pomogao maloj Maši? Bi li joj netko pružio topli dom? Jednom je već izbačena s cijelom obitelji dok još nije ni razumjela ništa, ali sada joj je sve već jasnije", stoji u opisu objave na Facebook stranici udruge. 

Maša se nalazi u Velikoj Gorici, a ako vas je njezina priča dirnula kao i nas, javite se udruzi Sigurna kućica i postanite njezini savršeni udomitelji.

Dobro jutro i od male Maše 💞☀️ Ona srecom ne zna da joj vec nekoliko objava nije donijelo nijedan upit i da je...

Objavljuje Sigurna KućicaNedjelja, 17. ožujka 2024.

Pročitajte više