Zabrinuti šnaucer doživio slom nakon što je otkrio da njegova sestra mora veterinaru

Screenshot: TikTok

ŠNAUCER Scotty počeo je paničariti nakon što je doznao da njegova starija sestra, maltezerica Ballerina, mora ići veterinaru. Scottyja je sestrin odlazak toliko uznemirio da su se brojni korisnici TikToka zabrinuli nakon što su vidjeli njegovu reakciju.

Na viralnoj snimci možemo vidjeti kako se Scotty trese i cvili dok se njegova vlasnica sprema za odlazak veterinaru s Ballerinom. Dok Scotty moli svoju vlasnicu da ga povede sa sobom, Ballerina odbija otići iz kuće.

@scottytheschnauzer Nothin to see here folks, just a Schnauzer being a ✨little✨ dramatic. 😜 He was FINE. He got to go for a fun walk later. And his sister (which is actually my mom’s senior Maltese, is fine too). He just gets worried easily and I think he thougnt she was going somewhere fun without him🤣 But SHE knew where she was going and thats why she didnt want to go. #miniatureschnauzer #minischnauzer #funnyminischnauzer #schnauzerpersonality #schnauzerminiatura #schnauzermini #minischnauzerpuppy #cuteminischnauzer #schnauzer #schnauzerlife #schnauzerlove #schnauzersoftiktok #funnyschnauzer #separationanxiety #dramaticschnauzer #dramaticdog #dogdrama #emtionalschnauzer #emotionaldog #dramaqueen #dramadog #timetogotovet #goingtovet #dogsiblings #dogsiblingproblems #jealousdog #jealousschnauzer #dogjealousy #worrieddog ♬ original sound - Scotty the Schnauzer

Budući da je Ballerina stariji pas i ima zdravstvene probleme, vlasnica je u komentarima napisala da nije mogla povesti Scottyja jer se morala fokusirati na ono što joj govori veterinar. No, nakon što se vratila kući, odvela je Scottyja u zabavnu šetnju. Također je napomenula da je s Ballerinom sve u redu te da su ponovno zajedno.

"Moj pas je čuo ovo i dotrčao da vidi je li sve u redu", "Ovo je tako tužno. Obožavam minijaturne šnaucere", "Skoro sam se rasplakala zbog ovoga", "Kako je sladak", "Jadničak", pisali su korisnici TikToka u komentarima ispod objave.

Pročitajte više