Zaigrani su, vole se maziti i vrlo su umiljati. Peppa i Piggy traže zajednički dom

Foto: Facebook/Prava šapa

PRESLATKI dvojac, Peppa (žuto-bijela mačka) i Piggy (žuti mačak), traži zajednički dom. Ovi brat i sestra toliko su bliski da volonteri iz udruge Prava šapa ne mogu zamisliti da ih udome odvojeno. Peppa i Piggy nemaju još ni godinu dana, a volonteri su istaknuli da su vrlo veseli i zaigrani. Njihovu priču podijelili su na Facebook stranici grupe, pogledajte što su napisali. 

"Stigli su nam stari oko mjesec i pol, a teški jedva kao dudaši od dvadesetak dana, s očima i nosom začepljenim gnojem. Da su ostali vani još koji dan ili tjedan, danas ih sigurno ne bi bilo. Iza njih je dug put: liječenje respiratorne infekcije i probavnih tegoba, svakodnevne terapije, vaganje i sreća zbog svakog dobivenog grama. 

Danas su Peppy i Piggy veseli, zaigrani i zdravi mačići spremni krenuti iz volonterskog doma u avanturu života - pronalazak zauvijek doma! U takvom domu žive dobri ljudi, spremni voljeti i čuvati Peppu i Piggyja u dobru i zlu, zdravlju i bolesti, kroz sve životne promjene i tako dugi niz godina", dio je objave na Facebook stranici udruge. 

Iz Prave šape su još istaknuli da su Peppa i Piggy rođeni oko kolovoza 2023. godine. Karakterno su umiljati i zaigrani te predu čim ih se počne maziti. Slažu se s drugim mačkama i navikli su na život u stanu te korištenje mačjeg wc-a. Svi zainteresirani za slatki dvojac neka se jave udruzi Prava šapa.

[TRAŽE ZAJEDNIČKI DOM❤] Kako još nikom nisu zapele za oko ove preslatke facice? :( Stigli su nam stari oko mjesec i...

Objavljuje Prava šapaPonedjeljak, 11. ožujka 2024.

Pročitajte više