Zalijepila je psu njušku da ne laje i time se hvalila po društvenim mrežama

Screenshot

KADA je važno objavila na svojoj Facebook stranici fotku sa svojim psom kojem je zalijepila njušku da ne laje, nije očekivala da će dobiti ovakve reakcije.  Katherine Lemansky iz Daytona na Floridi je čak uz fotku napisala: "Ovo se dogodi kad ne zašutiš."

U samo par minuta fotografija je podijeljena preko 200.000 puta. Vrlo brzo je došla do policije, a Katherine, koja je na Facebooku prisutna pod imenom Katie Brow, opravdala se svima uz status: "Ne paničarite. Ovo je trajalo samo minutu. Svoje sam dokazala."

Ljubitelji životinja su odmah pokrenuli peticiju da joj se oduzme pas i da bude kažnjena, a potpisalo ju je preko 30 000 ljudi. Žalosna istina je da i kod nas postoje ljudi koji na ovaj način žele ušutkati psa. 

Nažalost, jedina kazna koja joj prijeti je novčana, a policija smatra da joj psa ne treba oduzeti. Što vi mislite o ovoj monstruoznoj metodi? 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više