Zara je kupljena kao dar djetetu, a kad je odrasla više je nisu htjeli, sad traži dom

Foto: Facebook/Najbolji prijatelj

SIBIRSKA samojedica Zara traži dom. Kao štene je kupljena na poklon djetetu, a onda je njezina obitelj više nije htjela kad je odrasla. Pogledajte što su za mladu ženku sibirskog samojeda napisali iz Udruge za dobrobit i zaštitu životinja "Najbolji prijatelj", čija je Zara štićenica.

"Ovo je Zara. U trenutnu obitelj došla je kao malo štene, kupljeno za poklon unuku. Kad je odrasla, postala je nezanimljiva i spala je na brigu djeda koji je umro. Njegova žena je sve nemoćnija i ne može se brinuti o mladom, energičnom psu. Zara je sibirska samojedica, oštenjena 11.10.2021. godine. 

U novi dom odlazi kastrirana, o trošku budućeg vlasnika. Buduće potencijalne udomitelje molimo da dobro razmisle imaju li mogućnosti i vremena, te bolje i 'b opcija' za ovu predivnu kujicu koja treba puno istrčavanja, brige oko dlake i svih ostalih potreba jednog psa sljedećih 15-ak godina. Dio je objave na Facebook stranici udruge. 

Iz udruge mole da se zainteresirani za udomljenje ove predivne kujice jave porukama te napišu odakle su i kakve uvjete nude za psa. Na sve poruke koje neće odgovoriti na oba zahtjeva, iz udruge neće ni odgovarati. 

Zara trazi dom! Ovo je Zara. U trenutnu obitelj dosla je kao malo stene kupljeno za poklon unuku. Kad je odrasla,...

Objavljuje Udruga za dobrobit i zaštitu životinja "Najbolji prijatelj"Srijeda, 20. ožujka 2024.

Pročitajte više