Želite li udomiti? Ovi preslatki psi i jedna umiljata maca traže svoj dom

Foto: Facebook

POSLJEDNJI je dan u godini, a mnoge životinje u hrvatskim skloništima provest će ga na otvorenom. Ako želite ući u 2023. s najboljim mogućim vibracijama, učinite dobro djelo i udomite neke od ovih ljepotana.

Spasit ćete im život i učiniti ga ljepšim, a oni će vam zauzvrat dati još puno više. U nastavku donosimo nekoliko mezimaca iz skloništa diljem Hrvatske koji traže svoje ljude.

Nova godina s Vixijem

Iz zagrebačkog azila Dumovec pozivaju vas da dočekate Novu godinu u društvu veselog Vixija, živahnog mladog križanca terijera koji se super slaže i sa psima i s ljudima. Ovaj crni ljepotan star je osam mjeseci. Ako želite udomiti Vixija, javite se na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

U novu 2023. godinu zakoračite s nikada boljom energijom! Dočekajte je u društvu Vixija, živahnog mladog križanca...

Posted by Azil Dumovec on Wednesday, 28 December 2022


Malenom Mikiju treba ljubavi

U sklopu akcije "Udomi najmlađe u prosincu", u azilu za pse Društvo za zaštitu životinja Rijeka ovaj mali slatkiš traži svoj topli dom. Miki još uvijek nije imao sreće, a ako ste se zaljubili u njega, javite se na broj: 091/1516160.

♥️🐕 𝐔𝐝𝐨𝐦𝐢 𝐧𝐚š𝐞 𝐧𝐚𝐣𝐦𝐥𝐚đ𝐞 𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐢𝐧𝐜𝐮 🐶♥️ Miki još uvijek nema sreće i nikako da dobije onaj poziv za zauvijek dom...

Posted by Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka" on Friday, 30 December 2022

Markec traži dom

Udruga Šapica iz Donje Bistre objavila je fotografije četverogodišnjeg Marka koji traži dom. Markec je dobričina velikog srca i elegantan frajer koji se zna lijepo ponašati, a traži svoje ljude za šetnje i zajednički život. Ako ste se pronašli u ovim toplim očima, javite se na broj: 098/521803.

Naš Markec još traži dom. Dobričina ogromnog srca traži sebi aktivne ljude koji žele kastriranog, maznog prijatelja za...

Posted by Udruga Šapica on Thursday, 29 December 2022

James želi svojoj kući

Sigurna kućica iz Velike Gorice javlja da je ovaj crni ljepotan već godinu dana kod njih. James ima 15 kg i strpljivo čeka svoje ljude u boxu. Ako mu želite pružiti puno ljubavi i topao dom, javite se na broj: 095/4000 567.

Ljepotan JAMES💔 Zar nije pretuzno da ovakav ljepotan star godinu dana i svega 15 kilica pati u boxu🥲 Pa ako netko velikog ❤ malisi zeli pruziti dom.....skloniste Velika Gorica 095 4000 567

Posted by Sigurna Kućica on Friday, 30 December 2022

Umiljata maca

Iz Udruge Sretna šapa javljaju da jedna prekrasna maca traži novi dom. Bila je jednom nečija ljubimica, no odbačena je i nalazi se na području Hreljina. Iz udruge kažu da je proživjela stres, a prema procjeni veterinara, ima između jedne i tri godine. Ako želite udomiti ovu mezimicu, javite se na broj: 091/5819198

Traži dom <3 Bila jednom nečija kućna maca, cijeli dan samo leži u krevetiću i neprimjetna je. Proživjela je stres pa...

Posted by Udruga Sretna Šapa Hrvatska on Thursday, 22 December 2022


Podsjećamo, popis skloništa za životinje u Hrvatskoj možete pronaći OVDJE.

Pročitajte više