Želite nabaviti ljubimca? Slatki štenci u azilima u Hrvatskoj čekaju na udomljavanje

Foto: Facebook

SKLONIŠTA za nezbrinute životinje u Hrvatskoj puna su divnih životinja koje strpljivo čekaju da im netko ponudi ljubav i topli dom. Ako razmišljate o kupnji ljubimca, bolji je izbor udomljavanje jer tako spašavate jedno biće, a drugom oslobađate mjesto u azilu koje mu je prijeko potrebno. U nastavku donosimo nekoliko pasa koji možda osvoje vaše srce.

Nježni Dino

Dino je bio zanemaren kao štene, ali sada se nalazi u Skloništu za životinje u Velikoj Gorici iz kojega tvrde da je pametan pas i spreman za suradnju čim mu se netko posveti. "Naš Dino zna biti nježan i uživati u maženju", napisali su iz skloništa na Facebooku.

I Dino naš zna biti nježan i uživati u maženju 💙 Iz dana u dan se vidi njegov napredak, sada samo čekamo osobu koja će to vidjeti i prepoznati potencijal ove pametne njuške. Dino je očito bio zanemaren kao štene i mladi pas, ali kada mu se posveti i malo s njim više radi odmah pokaže koliko je zapravo pametan i voljan i on sam raditi. Za Dinu možete nazvati na 095 4000 567 ili najbolje doći osobno na adresu Jagodno 113a.

Objavljuje Sklonište za životinje Velika Gorica u Četvrtak, 19. siječnja 2023.

"Iz dana u dan se vidi njegov napredak, sada samo čekamo osobu koja će to vidjeti i prepoznati potencijal ove pametne njuške. Za Dinu možete nazvati na 095 4000 567 ili najbolje doći osobno na adresu Jagodno 113a", dodali su.

Luca, Lorena, Ljubo, Lucijan, Lovorka i Leonarda

Žute cure Luca i Lorena, žuti dečko Ljubo, crno-smeđi Lucijan, crno-smeđa Lovorka i crna, čupava Leonarda ostavljeni su i sad s ostalih 30 štenaca u osječkom azilu čekaju svoj spas i tople domove. Iz azila su objavili da će psi biti cijepljeni, čipirani, očišćeni od svih parazita i kastrirani o njihovom trošku, odnosno udomitelji neće snositi nikakav trošak za išta od nabrojanoga.

Evo kako završe štenci sa autopije. Tolko uplašeni da bih tooolko rado upoznala tu spodobu koja ih je ostavila nakon što...

Objavljuje Udruga PobjedeUtorak, 24. siječnja 2023.

Velika maza Bella

Bella iz Udruge za zaštitu životinja Đakovo traži dom. Ima oko dvije i pol godine, teška je oko 14 kilograma i visoka oko 45 centimetara. Ovaj je hrvatski ovčar cijepljen, čipiran i kastriran. "Mogla bi se maziti cijeli dan. Ako želite udomiti Bellu, javite se u inbox udruge i dobit ćete najbolju prijateljicu", naveli su iz azila.

Naša Bella ❤ traži dom. Bella je jedna velika maza. Mogla bi se maziti cijeli dan.Spašena početkom prošle godine sa...

Objavljuje Udruga za zaštitu životinja ĐakovoNedjelja, 22. siječnja 2023.

Dvije curke

Iz azila Prijatelji Čakovec objavili su fotografije preslatkih ženskih štenaca koji su po najvećem nevremenu ostavljeni ispred jedne građevinske firme.

Ostavljene na parkiralištu jedne građevinske firme danas, po ovom vremenu. Curke dvije...

Objavljuje Azil Prijatelji ČakovecUtorak, 24. siječnja 2023.

Druželjubivi Cezar

Druželjubivi križani rotvajler Cezar iz zagrebačkog Azila Dumovec star je četiri i pol godine. Obožava duge šetnje i igre, a na spomen treninga veselo maše repom. Naučen je na povodac. "Kod nas je tri mjeseca, no nadamo se da ćemo mu uskoro moći zaželjeti sreću u novom domu. Ako možete biti kreator te sreće, javite nam se na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr", poručili su iz Dumovca.

Možete li u svoje malo carstvo primiti Cezara? Taj druželjubivi križani rottweiler, star četiri i pol godine, obožava...

Objavljuje Azil DumovecČetvrtak, 26. siječnja 2023.

Podsjećamo, popis skloništa za životinje u Hrvatskoj možete pronaći OVDJE.

Pročitajte više