Žena platila 180 kuna i jednom njemačkom ovčaru iz skloništa promijenila život

Foto: Shutterstock

JEDNA žena platila je 25 dolara kako bi promijenila život njemačkog ovčara za kojeg se tvrdilo da ga se ne može usvojiti, a koji sada napreduje.

Preko 403.000 ljudi pogledalo je TikTok video koji je objavila vlasnica psa, a viralna snimka skupila je preko 56.000 lajkova. Prikazuje Richarda, njemačkog ovčara, koji se ponaša kao svaki drugi pas. Ali nije uvijek bilo tako.

@a_forest_witch Richard is a gift #adoptdontshop #rescuedog #shelterdog #germanshepherd #shepherddog #adventuredog #dogsoftiktok #bestfriends ♬ Lights Are On - Tom Rosenthal

Nekad je bio u "stražnjem dijelu skloništa" i zbog svog ponašanja nije mogao upoznati i pozdraviti potencijalne vlasnike. Ipak, priliku mu je pružila tiktokerica koja stoji iza profila a_forest_witch. Vlasnica nije precizirala Richardovo ponašanje prije udomljenja, ali je ponovila razgovor koji se vodio u skloništu.

"U stražnjem dijelu skloništa je pas koji nije dostupan za udomljavanje zbog ponašanja, ne smijete ga izvesti da ga upoznate. Naši volonteri se ne mogu nositi s njim, ali ako ste ozbiljni, vratite se na dan kada se vrati naš najiskusniji volonter. Obično to ne radimo", rekli su joj kad je došla u sklonište.

@a_forest_witch Replying to @andygkiom his ears have a mind of their own!! So cute!!! #floppyears #adoptdontshop #rescuedog #adoptdontshop #shelterdogs #germanshepherd #gsd ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Žena je bila uporna, pa su se iz skloništa odrekli naknade za posvajanje te je platila samo 25 dolara (180 kuna) da udomi psa.

"Ovo dokazuje da sam bila u pravu i čini da se osjećam sigurno dok idem u avanture i kampiram samo s nas dvoje u stražnjem dijelu mog auta. A on mi je dao cijeli svoj život da se osjećam voljenom jer sam ga spasila", kazala je.

Pročitajte više