Žena pronašla jaje i stavila ga u kokošje gnijezdo, a onda ju je dočekalo iznenađenje

Foto: Pexels

KORISNICA TikToka Brandalin Tipton je u nedavno objavljenom videu otkrila nevjerojatno iznenađenje koje ju je dočekalo nakon što je tijekom jedne šetnje pronašla neobično jaje. Tipton je maleno jaje odlučila staviti u gnijezdo svoje kokoši, a dva tjedna kasnije dogodilo se čudo. Iz jajeta se izlegla vodena kornjača.

@brandalintipton

What a lovely surprise 🐢

♬ original sound - Brandalin Tipton

Pošto je gmazovima potrebna točno određena temperatura i vlažnost zraka da bi se izlegle, nevjerojatno je da se kornjača koju je Tipton pronašla uspjela izleći u kokošjem gnijezdu. Prema podacima California Turtle & Tortoise Cluba, vodenim kornjačama je potrebna temperatura od oko 27 Celzijevih stupnjeva da bi se izlegle, što je znatno niže od temperature koja je potrebna kokošima, a  iznosi od 35 do 40 stupnjeva. 

Video koji je Tipton podijelila pregledan je više od sto tisuća puta u manje od jedan dan i oduševio je mnoge korisnike društvene mreže. "Budi oprezna, to je sada basilisk", "Preslatko pile", "Ovako nastaju mitološka bića", "Prekrasno", "Najslađa kornjača ikad", samo su neki od komentara na video. 

Pročitajte više