Život ove kujice zauvijek se promijenio nakon tragične nezgode tijekom igre

Screenshot: TikTok

VLASNICI kujice Chaps su na svom TikTok profilu podijelili video, koji je pogledan više od 25 milijuna puta, a prikazuje tešku nesreću koja je zadesila njihovu kujicu tijekom igre.

U viralnom videu možemo vidjeti kako je Chaps lovila lopticu sve dok se nije poskliznula i pala. Nakon što se pokušala ustati njen stražnji dio tijela je ostao paraliziran. Vlasnici su odmah dotrčali i odveli je veterinaru.

@rollingoaksfarm In hopes of helping just one other dog in the future we are sharing Chap’s journey. If also to help the humans process this type of event. #blueheeler #blueheelersoftiktok #traumaticinjury #journey #sharingknowledge ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music)

U narednom videu je otkriveno da je kujica imala herniju diska, zbog čega joj je leđna moždina bila pritisnuta. Liječnici su joj nakon 48 sati uspjeli pomoći pa možemo vidjeti da se kujica ponovno kreće, ali ispred nje je još dug put do oporavka.

@rollingoaksfarm Now the recovery begins, we are going to share her journey as we implement many modalities for healing. #blueheeler #blueheelersoftiktok #traumaticinjury #journey #healingjourney ♬ you are my sunshine

Korisnici TikToka su izrazili svoju podršku u komentarima. "Šaljem joj zagrljaje. Našem labradoru se dogodilo nešto slično i uspio se skoro u potpunosti oporaviti. Vjeruj procesu", "Našoj australskoj ovčarki se dogodilo isto to, napravili smo joj invalidska kolica. Rehabilitacija je trajala godinu dana, ali opet je ona stara", "Nemojte odustati od nje", "Želim joj brz oporavak", samo su neki od komentara.

Pročitajte više