Zlatni retriver pjesmom pozdravlja vlasnike kada se vrate kući pa im donosi darove

Screenshot: Instagram

OSTAVITI ljubimca samog u kući veoma teško pada većini vlasnika, čak i ako se radi o samo nekoliko sati. Internetom kruži mnoštvo videozapisa koji pokazuju koliko i mi nedostajemo kućnim ljubimcima kada nas nema, a jedan video na Instagramu postao je viralan zbog načina na koji zlatni retriver pozdravlja svoje ljude kada se konačno vrate u zajednički dom.

Zlatni retriver Kevin, kojeg svi zovu Lil ’Kev, svojim vlasnicima donosi darove kad ih ugleda na vratima, a za njih uvijek pripremi i posebnu pjesmu.

"Svi trebaju čuti pjesmu dobrodošlice koju je Kev smislio za nas", napisali su vlasnici u opisu videa, koji je u samo 24 sata prikupio gotovo 70.000 pregleda i 16.000 lajkova.

Brojni internetski korisnici nisu skrivali oduševljenje Kevinovom reakcijom te su predložili da se napravi mjuzikl s njim u glavnoj ulozi.

"Je li tenor ili bariton?" u šali je upitao jedan komentator.

"Ima prekrasan glas. Mislim da bi netko trebao napraviti duet s njim", "Da sam ja na vašem mjestu, nikada ne bih mogla ostaviti samog ovog slatkiša", "Rasplakao me", "Voljela bih imati ovakvog psa", nizali su se komentari.

Pročitajte više