10 mil. pregleda: Naručila haljine sa Sheina pa ostala u šoku kad je otvorila paket

Screenshot: TikTok

ANNA ELLIOT iz Tennesseeja objavila je na TikToku video u kojem je objasnila kako je naručila haljine s online trgovine Shein, a zatim pokazala što joj je stiglo u paketu. U snimci koja je pregledana više od 10.8 milijuna puta Anna je objasnila kako se šokirala kad je u paketu pronašla bočicu s nečijom krvi i konzervu graha. 

@anna_200.1 Just ordered dresses from SHEIN and the package came with an unidentified human blood sample #foryoupage #fyp #shein #sheinhorrorstories #cdc #biohazard ♬ original sound - Anna Marie

"Bočica s ljudskom krvi dolazi iz tvrtke za testiranje krvi i na njoj ne piše ime, niti naziv laboratorija, ni datum", objasnila je pa dodala kako je kontaktirala Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, koji vodi incident kao "biološku opasnost". 

@anna_200.1 @SHEIN is denying that they have anything to do with it. And the @CDC.govOfficial ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

Anne je ispričala kako su joj objasnili da bočice s krvi isporučuju samo između doktora, što cijelu stvar čini još bizarnijom. 

"Pokrenuli smo istragu i utvrdili da je paket prošao kontrolu kvalitete i napustio naš objekt bez dodatnih stvari. Samo s artiklima koji su naručeni", poručili su iz Sheina. 

Bočica i konzerva stigle iz SAD-a

Tiktokerica je zatim objavila nekoliko snimki u kojima je informirala pratitelje o razvoju događaja. Između ostalog, doznala je su krv i konzerva graha stigli iz SAD-a, zbog čega Ana pretpostavlja da je netko iz tvrtke za dostavu otvorio paket. 

@anna_200.1 #fyp ♬ original sound - Anna Marie

"Rekli su mi da ponekad dođe do otvaranja pošiljki u tranzitu, pa se stvari iznova vraćaju u kutije. Tako može doći do greške”, objasnila je. Predstavnik tvrtke za dostavu ispričao joj se zbog ovog iskustva te izjavio kako tvrtka "poduzima odgovarajuće korake kako bi riješila ovaj problem". 

@anna_200.1 It seems like @FedEx has some explaining to do #foryoupage #blowthisupforme ♬ original sound - Anna Marie

 

Pročitajte više