10 slavnih kojima se život okrenuo naopačke nakon što su otkrili obiteljske tajne

Foto: EPA

NEKI celebovi cijelog života nisu znali da imaju brata ili sestru ili su živjeli u uvjerenju da je njihova biološka majka zapravo njihova sestra. Koliko god ludo zvučalo, nekim slavnim osobama ovo je stvarnost, a u nastavku možete pronaći njihove obiteljske tajne.

Rihanna

Rihanna nije znala da ima troje starije polubraće i sestara sve do 15. godine, a njezina najstarija sestra Kandy jednog se dana pojavila na vratima njezine kuće iz vedra neba.

Jennette McCurdy

U knjizi pod nazivom Drago mi je što je moja mama umrla Jennette McCurdy otkrila je da je nakon majčine smrti saznala da čovjek koji ju je odgojio, Mark, nije bio njezin biološki otac. Njezin biološki otac zapravo je bio lokalni jazz glazbenik po imenu Andrew.

Jennette je upoznala Andrewa nakon jednog od njegovih koncerata. Rekao joj je da zna za nju, ali se nije javio jer nije znao je li joj mama rekla istinu.

Jack Nicholson

Jack Nicholson odrastao je misleći da mu je njegova baka Ethel May biološka majka, a biološka majka June sestra. Istinu nije saznao sve do 37. godine. Glumac je to saznao od novinara časopisa Time koji su radili njegov profil i nazvali ga kako bi ga pitali za potvrdu.

June je rodila Jacka kada je imala 18 godina. Njezin tadašnji dečko bio je muškarac po imenu Don, koji je bio oženjen drugom. Ethel May je predstavila Jacka kao svoga sina kako bi zaštitila kćer od sramote s kojom bi se tada suočila kao nevjenčana majka.

Glumac je zamolio Time da ne objave to što su saznali. Nazvao je svoju sestru i šogora, Lorraine i Shortyja (koji su mu zapravo bili teta i ujak), i oni su potvrdili ono što su mu rekli novinari časopisa. I Ethel May i June već su bile umrle, pa nije mogao s njima razgovarati o otkriću.

Jackie Chan

Kad je Jackie Chan bio dijete, njegovi su roditelji pobjegli u Hong Kong i napustili njega i njegovu braću i sestre koji su ostali sami u kontinentalnoj Kini. Istraživanjem za dokumentarac Traces of a Dragon: Jackie Chan and His Lost Family otkrio je da mu je otac bio vođa bande i nacionalistički špijun, a da mu je majka bila poznata kockarica i krijumčarka droge.

U sklopu dokumentarca upoznao je svog oca, koji mu je rekao da je upoznao njegovu mamu kada ju je uhitio zbog šverca droge. Jackie je također saznao da ima dva polubrata i dvije polusestre.

Liv Tyler

Liv Tyler je mislila da je njen očuh Todd Rundgren njen biološki otac sve dok nije vidjela svog biološkog oca Stevena Tylera na koncertu sa svojom mamom. Liv je to shvatila kada je ugledala Stevenovu mlađu kćer Miju kako stoji pokraj  pozornice i primijetila da joj nevjerojatno sliči.

Clint Eastwood

Clint Eastwood navodno nije znao da je njegova najstarija kći Laurie Murray rođena i da ju je njezina biološka majka dala na posvajanje. Laurie je provela 30 godina tražeći svoju obitelj, a onda se povezala s Clintom u svojim 60-ima.

Danny Trejo

Majka Dannyja Trejoa nije bila dio njegova života, a obitelj mu je bila siromašna. Jednom je otkrio da je tijekom odrastanja mislio da može biti gangster ili doušnik. Međutim, u svojoj emisiji Finding Your Roots saznao je da je njegov pradjed s očeve stane (Cirilo Garay) posjedovao kuću i trgovinu nakon što se preselio iz Meksika u SAD.

Također je saznao da je njegov četvrti pradjed po majci (Luciano Agundez) bio ozbiljan zemljoposjednik u Meksiku. Danny je naveo kako je ovo moglo promijeniti život njegove cijele obitelji da je prije saznao.

Charles Dance

U svojoj dokumentarnoj seriji Who Do You Think You Are? glumac Igre prijestolja Charles Dance otkrio je da ima dvije polusestre koje su rođene gotovo 50 godina prije njega. Njegov otac Walter imao je 72 godine kada se Charles rodio 1956. Glumčeva sestra Norah rođena je 1898., a sestra Mary 1903.

Majka glumice Judy Lewis Loretta Young navodno ju je prvih godinu i pol života skrivala u sirotištu, lagala o njezinom posvojenju i kirurški joj promijenila uši kad je imala sedam godina, a sve kako bi zaštitila svoju tajnu.

Judy je rođena iz afere između Lorette i njezinog kolege iz filma Zov divljine Clarka Gablea. Judy je istinu o svojim roditeljima saznala tek u 31. godini, dva tjedna prije vjenčanja, i otkrila je kako je zbog toga imala krizu identiteta.

Matthew McConaughey i Woody Harrelson

Dok su bili na zajedničkom obiteljskom odmoru u Grčkoj, Matthew McConaughey i Woody Harrelson saznali su da postoji šansa da bi njih dvojica mogli biti polubraća kada je Matthewova mama rekla da poznaje Woodyjevog tatu i naizgled implicirala da je možda imala vezu s njim.

"U Grčkoj smo prije nekoliko godina sjedili i razgovarali o tome kako smo mi bliski i naše obitelji. I moja mama je bila tamo i rekla: 'Woody, poznavala sam tvog tatu.' Svi su bili svjesni što znači to 'poznavala'", rekao je McConaughey u podcastu Let's Talk Off Camera with Kelly Ripa.

"Malo smo računali i otkrili da je Woodyjev tata bio na odmoru u isto vrijeme kad su se moji mama i tata razvodili. Postojala su mjesta u Teksasu gdje su se mogli okupljati ili sastajati", dodao je. U podcastu je McConaughey rekao i kako je Harrelsonu lakše reći da je potrebno samo napraviti testiranje jer nema što izgubiti. 

Pročitajte više