102 milijuna sati gledanja: Niskobudžetna drama danima je najgledaniji film Netflixa

Foto: Netflix

PURPLE Hearts, s glumcima Sofijom Carson i Nicholasom Galitzineom, već je gotovo dva tjedna najgledaniji film na Netflixu. U posljednjih tjedan dana, bilježi Netflix, Purple Hearts ostvario je više od 102 milijuna sati gledanja, što je gotovo trostruko više od drugog najpopularnijeg Netflixovog filma The Gray Man.

OPREZ! Tekst sadrži spojlere!

Dvadesetak tisuća gledatelja je, pak, Purple Hearts na IMDb-ju ocijenilo ocjenom 6.9.

 

Drama Purple Hearts, koja je srušila The Gray Man, najskuplji film u povijesti Netflixa, na platformi se počela prikazivati 29. srpnja. Radnja prati Cassie, koja se udala za marinca Lukea iz interesa. Naime, Cassie je dijagnosticiran dijabetes, a loša financijska situacija navela ju je na udaju za marinca kako bi iskoristila državne povlastice.

"Sretna sam što su mi projekti u kojima sam sudjelovala omogućili da radim sve što volim. Ovo je otišlo korak dalje, ispunjena sam", rekla je Carson za magazin People.

Kritičari pokopali Purple Hearts

Kritičarima se niskobudžetna romantična drama Purple Hearts ne sviđa.

"Film se valja u izmišljenim zapletima i podzapletima, pogoršanim nedostatkom kemije između dva glavna uloga", zaključila je, između ostalog, Claire Shaffer za New York Times.

"Carson i Galitzine su prekrasni ljudi - vjerojatno jedna od glavnih atrakcija filma - ali njihove ljubavne scene ne odaju ni toplinu ni emocionalnu sadržajnost pa nisu baš zabavne za gledanje", napisao je Luke Y. Thompson za AV Club.

Pročitajte više