Seksualne radnice otkrile najčudnije stvari koje su klijenti od njih tražili

Foto: Press

DA SE seksualne radnice itekako narade za svoju plaću dokaz su i njihove priče s posla. 

Netko je na Redditu pitao ljude koji za život zarađuju pružanjem seksualnih usluga što je najčudnije što su učinili za novac, a ovo su neki od odgovora. 

1. Prevara

"Imala sam klijenta koji je imao fetiš na to da ga netko prevari za novac. Platio mi je 70 dolara za gaćice vrijedne 25 dolara i onda sam mu morala poslati video u kojem mu govorim kako je glup što je nasjeo na moju prevaru."

2. Krv

"Nikad neću zaboraviti lika koji je imao fetiš na krv. Malo bi se porezao po ruci, kapnuo nekoliko kapi krvi na penis i tako masturbirao. Ja sam ga samo trebala gledati i govoriti mu prostote."

3. Pile

"Moja cura je radila na seksi telefonu. Najčudniji lik s kojim je pričala se palio na to da zamišlja da je pile, ali s tim da ga je morala navesti da ga skuha. Obično bi mu govorila da je on prljavo pile i da mu treba kupanje, a zatim bi glumila da pojačava temperaturu ispod lonca i da dodaje razne sastojke izmišljajući razloge za to."

4. Prljave čarape

"Prodavala sam nošene čarape za dobre pare. Klijenti su željeli da budu prljave i odvratne, da u njima nekoliko dana obavljam razne aktivnosti pa ih tek onda pošaljem. Uvijek sam uz njih slala popis aktivnosti koje sam obavljala noseći ih. Primjerice: košnja trave, trčanje četiri dana u tjednu, odlazak na zumbu i slično."

5. Fetiš na stopala

"Imala sam klijenta koji je imao fetiš na stopala i htio je da mu ih stavljam na lice, no dan prije nisam smjela nositi čarape tako da su mi stopala smrdjela, a još je više volio ako su bila prljava. Često mi je kupovao ružne cipela i plaćao mi da ih nosim."

6. Sir

"Prijateljica mi je bila seksualna radnica. Jedan od njenih klijenata kupovao bi joj sir koji bi ona zatim žvakala i pljuvala na njegovo golo tijelo dok je on masturbirao. Svaki put bi donio drugu vrstu sira."

7. Kućni poslovi

"Jednoj curi koju znam je lik platio da provede cijeli dan u njegovoj kući. Kuhao joj je, čistio kuću i obavljao razne zadatke, a ona ga je pri tome trebala ponižavati i govoriti mu da loše radi. Kaže da je svršio dok mu je govorila da nije dobro začinio jelo."

8. Vjenčanje

"Jedna žena mi je platila da odem s njenom sestrom na vjenčanje i da se poseksam s njom u toaletu na proslavi."

Pročitajte više