Bivši nogometaš pokazao koja je sjedala dobio u avionu, snimka je totalni hit

Screenshot: TikTok

SERGIO CARRALLO, bivši nogometaš Real Madrida koji je postao reality TV zvijezda, objavio je na TikToku video u kojem je pokazao koja je sjedala dobio u avionu i tako ubrzo postao viralni hit. 

"Kada vaš pomoćnik rezervira sjedala 1A i 1B, a vi mislite da su to najbolja mjesta u avionu", napisao je u videu pa pokazao kako on i njegova supruga Caroline Stanbury sjede licem okrenuti prema svim drugim putnicima u avionu. 

@sergiocarrallo

Best seats on the plane! 🙄😂

♬ original sound - Sergio Carrallo

Snimka je prikupila čak 20.5 milijuna pregleda i više od 1.7 milijuna lajkova te brojne komentare. Neki su napisali da su sjedili na sličnim sjedalima, dok su drugi zaključili kako bi radije propustili let nego sjedili na toj poziciji. 

"Nisam znao gdje da gledam" 

"Jednom sam dobio ta sjedala! Nisam znao gdje da gledam jer mi je pogled stalno lutao prema putnicima. Odlučio sam zatvoriti oči i probudio sam se sa slinom koja mi curi niz bradu", prisjetio se jedan tiktoker. 

"Moj muž je rezervirao ova sjedala bez prozora kad smo išli na Turks i Caicos... Svi su urlali od oduševljenja nad prekrasnim krajolikom, a ja sam mrko gledala svog muža", prisjetila se druga osoba. 

"Vrisnuo sam kad si okrenuo kameru. Unervozio sam se samo dok sam gledao", napisao je treći. 

Pročitajte više