28 američkih studenata pokušalo popiti 4.5 l alkohola za TikTok pa završili u bolnici

Foto: TikTok

TIKTOKOM se u posljednje vrijeme širi vrlo opasan trend zbog kojeg je čak 28 studenata sveučilišta u Massachusettsu završilo u bolnici. Riječ je o izazovu ispijanja cijelog jednog galona (4.5 litara) tekućine, točnije kombinacije alkohola, energetskih napitaka, začina i vode.

Tijekom jednog vikenda zabilježeno je čak 30 izlazaka hitne pomoći u sveučilišni kampus zbog trovanja alkoholom. Kako piše Independent, na svu sreću nije bilo situacija opasnih po život, ali policija je na kraju uhitila dvoje maloljetnika koji su se također nalazili u kampusu.

Oglasili su se i sa sveučilišta i poručili da će svi brucoši morati proći predavanje na kojem će ih se educirati o štetnostima alkohola, a da će za studente koji su sudjelovali u BORG izazovu organizirati i dodatna predavanja te poduzeti dodatne korake.

@timthetankofficial How To Make BORG (Black Out Rage Gallon) #fyp #borges #mio #vodka #lifehack #drink #college #party ♬ original sound - timthetankofficial

Trend se i dalje širi

Trend se, nažalost, nije zaustavio i na TikToku svako malo osvane novi video u kojem ga netko isprobava, a isto tako može se pronaći snimka na kojoj studentica, navodno s teksaškog sveučilušta, objašnjava kako se priprema BORG.

Započela je s praznom bocom od galona, dodala je vodu, vodku, kofein, B vitamin, elektrolite i energetski napitak. Iako su je u komentarima neki upozoravali da je ovakvo piće vrlo opasno i da se alkohol ne smije miješati s energetskim napicima i supstancama, većina ih je bila oduševljena napitkom te su neki, k tome, davali svoje sugestije što bi se još moglo dodati.

@bellaaalonzo How to make a BORG that actually tastes good (heart attack in a jug) happy snow day! #snowday #darty #borg #celsiuslivefit #utaustin #atx ♬ original sound - 🔔uh

Pročitajte više